Marian uit B&B Vol Liefde krijgt hulp van Kees van der Spek in Oplichters Aangepakt (2024)

Televisie

Esther Hut

&nbsp · &nbsp

&nbsp · &nbsp

LAATSTE UPDATE: 03-05-24 11:24

Marian uit B&B Vol Liefde krijgt hulp van Kees van der Spek in Oplichters Aangepakt (1)

© RTL / Shotbysud

Marian uit B&B Vol Liefde en Kees van der Spek

Delen

Een bekend gezicht komt voorbij inKees van der Spek: Oplichters Aangepakt: Marian Flooren uit B&B Vol Liefde. Zij is voor 90.000 euro bestolen door de manager van haar makelaarskantoor. Samen met Kees van der Spek gaat ze naar Portugal om hem te confronteren.

Marian Flooren was al eens te zien in B&B Vol Liefde. Ze ontving in Portugal een aantal kandidaten, maar vond de liefde niet. Ze had zich haar terugkeer op tv waarschijnlijk anders voorgesteld. In Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt is ze slachtoffer en staat de misdaadjournalist haar bij.

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

De manager van een van haar Portugese bedrijven heeft haar voor bijna een ton opgelicht. Daar bleef het niet bij, er zou ook iemand zijn ingehuurd om haar om het leven te brengen. Van der Spek gaat samen met Marian terug naar Portugal om de manager te confronteren. Daarnaast behandelt Van der Spek de zaak van David en Ineke, die zijn opgelicht door hun vriend Jurgen. Hij haalde ze over om tienduizenden euro’s te investeren. Van dat geld zagen ze niets meer terug.

DIRECT KIJKEN? Ontdek hier wanneer Kees van der Spek: Oplichters aangepakt op tv is of waar je het kunt streamen. KLIK HIER

Tags en meer informatie

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt kees van der spek Marian Flooren realityprogramma rtl5
Alle tips
LIVE Wielrennen: Giro d'Italia Vanmiddag13:50 - 17:15 · Sport De Giro d’Italia gaat van start met een heuvelrit rond Turijn. Grote publiekstrekker deze ronde is de Sloveen Tadej Pogacar. Verder zijn er veel topsprinters afgekomen op het grote aantal vlakke etappes.
LIVE Nationale Herdenking 2024 Vanavond18:45 - 20:33 · Nieuws/Actualiteiten Na de 4 mei-voordracht door Dido Michielsen is het tijd voor de Nationale Herdenking op de Dam. Burgemeester Femke Halsema houdt de herdenkingstoespraak en het koninklijk echtpaar legt een krans bij het Nationaal Monument.
Laatste nieuws van TVgids.nl Meer nieuws 10:00 Drie redenen waarom De Verraders met onbekende spelers beter is dan met BN'ers 09:45 Spannend moment breekt aan in De Bondgenoten: wie moet er nu naar huis? 09:24 GTST-kijkers krijgen hoop: keert deze 'Muller' terug naar Meerdijk? 08:45 De TV van gisteren: Kijkers maken gehakt van Deze Week in de Reclame 06:47 Vanavond op TV: Liefde voor het landgoed, De Verraders, Valkyrie
De tv van gisteren Meer tv 3 mei De TV van gisteren: Kijkers maken gehakt van Deze Week in de Reclame
De nieuwste reviews Meer reviews
Tip Partnerbijdrage Bob's burgers Vanavond19:30 - 20:00 · Serie De fans van animatieseries worden op deze 4 mei op hun wenken bediend. Vlak voor het 22ste seizoen van Family Guy van start gaat, kijk je om 19:30 uur eerst nog naareen nieuweaflevering vanBob's Burgers, exclusief op Comedy Central.
Tip Paycheck Vanavond20:00 - 22:30 · Film Na een supergeheime klus heeft computerexpert Michael Jennings in Paycheck zijn geheugen laten wissen. Lastig, want hoe vindt hij nu uit waarom hij niet betaald heeft gekregen?
Tip The Great Escape Vanavond20:03 - 23:42 · Film In The Great Escape probeert Steve McQueen samen met zijn medegevangenen te ontsnappen uit een Duits krijgsgevangenenkamp. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
Tip Make up your mind Vanavond20:10 - 22:17 · Amusem*nt De second chance halve finale zit erop en dat betekent dat het vanavond tijd is voor de grote finale van Make Up Your Mind.Welke bekende dragqueen gaat er dit keer met de winst vandoor?
PREMIERE Mijn beste vriendin Anne Frank Vanavond20:12 - 22:16 · Film Het oorlogsdagboek van Anne Frank is wereldberoemd,maar slechts weinig overlevenden konden vertellen overde Joodse tiener zelf. De inmiddels 92-jarige HannahGoslar, ooit boezemvriendin van Anne, kon dat wel. Zij isde spil inhet historisch oorlogsdrama Mijn Beste Vriendin Anne Frank.
Tip Marble mania Vanavond20:15 - 21:18 · Informatief Zangers Mart Hoogkamer, Samantha Steenwijk en Marco Schuitmaker laten hun behendigheid zien op indrukwekkende knikkerbanen van Marble Mania. De deelnemer die het best kan knikkeren, wint een geldbedrag voor een zelfgekozen goed doel.
Tip Shrek Forever After Vanavond20:30 - 22:30 · Film Shrek mist in Shrek Forever After de stank, rust en eenzaamheid van het moeras. Het leven van de koning bestaat sinds hij vader is geworden namelijk vooral uit poepluiers, huilende kinderen en verantwoordelijkheid. Hij heeft er alles voor over om zich één dag weer een echte oger te voelen.
Tip The tourist Vanavond20:44 - 21:41 · Serie Op het Ierse platteland komt Elliot meer te weten over zijn mysterieuze verleden. Er staat zelfs een heuse familiereünie op het programma. Daar doet de titelheld een schokkende ontdekking over zijn bloedbanden.

Toon meer tips

Marian uit B&B Vol Liefde krijgt hulp van Kees van der Spek in Oplichters Aangepakt (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated:

Views: 5604

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.