Labākās bruņas filmā God of War Ragnarok: agrīnā, vidējā un vēlā spēle - Utopia Gamer (2024)

God of War Ragnarok ir viena no šobrīd populārākajām spēlēm. Spēle ir ieņēmusi visu topu virsotnes un pat tiek saukta par Gada spēli. God of War Ragnarok atgriež veco mehāniku un veido uz tiem aizraujošu stāstu, lai atdzīvinātu spēlētāju mīlestību pret spēli. Turklāt spēle ļauj izpētīt dažādas teritorijas un ēkas. Tomēr jums būs jāsaskaras ar vairākām spēcīgām vienībām. Tāpēc mēs piedāvājam jums šo labāko God of War Ragnarok bruņu ceļvedi, lai palīdzētu jums jūsu centienos.

Galvenie punkti

  • GOW Ragnarok ir daudz bruņu komplektu.
  • Daži komplekti ir pieejami tikai noteiktos spēles punktos; Tāpēc šajā rakstā par tiem ir runāts, ņemot vērā fāzes, kurās tie ir vislabākie.
  • Katrā posmā ir vairākas iespējas labākajām bruņām, tāpēc izvēlieties sev piemērotāko.
  • Labākais kopējais bruņu komplekts ir Berserker bruņu komplekts.

Indekss

  1. Kā iegūt bruņas spēlē God of War Ragnarok?
  2. Labākās God of War Early Stages bruņas
  3. Labākās bruņas spēles vidū
  4. Labākie vēlo spēļu bruņu komplekti
  5. Secinājums

Kā iegūt bruņas spēlē God of War Ragnarok?

Galvenokārt ir divi veidi, kā iegūt jaunas bruņas spēlē God of War Ragnarok:

  1. Pirmā lieta ir tāda, ka Broka un Sindri bizness ražo bruņu gabalus.
  2. Pēc tam pārmeklējiet lādes un leģendāros slēpņus ap karaļvalstīm, lai atrastu retas un spēcīgas bruņas.

Dwarven smithing piedāvā nestandarta izstrādājumus, labu aprīkojumu un dažkārt nišas papildu efektus. Tas norāda, ka lielākā daļa labāko lietu tiek atklātas, pētot atklātās pasaules vietas.

Vienmēr pievērsiet uzmanību unikāliem priekšmetiem, kas var ļaut jums izgatavot bruņu gabalus Brokā un Sindri, kā arī gatavas bruņu daļas.

Labākās God of War Early Stages bruņas

God of War Ragnarok sākuma stadijā ir trīs veidu bruņas, piemēram:

  • Labākais Nidavellira bruņu komplekts
  • Josta Cuervo Asara
  • Dzīves bruņu komplekts

Labākais Nidavellira bruņu komplekts

Labākās bruņas filmā God of War Ragnarok: agrīnā, vidējā un vēlā spēle - Utopia Gamer (1)
NidaVellir bruņu komplekts

Bounty Bay iekšā Svartalfheima ir vieta, kur jūs varat atrast lielāko daļu šo bruņu. Šīs bruņas spēcīgās dziedināšanas spējas neapšaubāmi ir tās labākā kvalitāte, taču tās cīnās vai ir mazāk efektīvas pret priekšniekiem, kuri bieži ir neapdullināti. Apdullinātu ienaidnieku sagrābšana ar R3 izraisa dziedināšanas uzliesmojumu.

Visas 48 kraukļu vietas filmā God of War Ragnarok

Jūs varat izpētīt Bounty Bay un demontēt dažas kalnrūpniecības iekārtas, kad pirmo reizi ierodaties Svartalfheimā pēc pundurpilsētas Nidavelliras apmeklējuma laikā "In the Service of Asgard". Pabeidziet šo pusi misija! To darot, jūs varat iegūt materiālus, kas nepieciešami, lai izveidotu Nidavellira Finest Plackart— lielisku krūšu bruņu gabalu, kas, ja vēlaties, var palīdzēt pabeigt spēli.

Tā kā God of War Ragnarok nav viegla spēle, spēja izdziedināt Kratos katru reizi, kad ienaidnieks tiek apdullināts, ir ļoti noderīgi, cīnoties ar visnežēlīgākajām cīņām. Tas vienmēr būs izdevīgi, ja vien neesat pilnīgs kaujas meistars, it īpaši sākumā, kad apgūstat cīņas smalkumus.

Runājot par jūsu agrīnās spēļu pieredzes otro daļu, Nidavellira komplekts ir neticami izturīgs. Kamēr Svartalfheimā pabeidzat kādu no favorītiem, šī komplekta iegūšana nedrīkst būt pārāk sarežģīta.

Bruņu komplekts:

Labākais Nidavellira bruņu komplekts

Labākie Nidavelir roku aizsargiNidavellira labākais vidukļa aizsargsLabākais Plackart Nidavelirā

Statistika

68 Power26 Armor34 Vitality94 Armor34 Vitality54 Power95 Armor54 Vitality

Veidi, kā atbloķēt šo komplektu

Atbloķētas šīs bruņas ar Brok vai Sindri gabaliem un diviem Nidavelir Ore.Atbloķētas šīs bruņas ar Brok vai Sindri gabaliem un diviem Nidavelir Ore.Atbloķētas šīs bruņas ar Brok vai Sindri gabaliem un diviem Nidavelir Ore.

Priekšrocība

NoturībaIespaidīgi samazina ienaidnieka apdullināšanas stieņa iztvaikošanas ātrumu.Iespaidīgā neatlaidībasamazina ienaidnieka apdullināšanas stieņa iztvaikošanas ātrumu.Iespaidīga restaurācija Veselības uzliesmojums rodas, satverot apdullušu pretinieku.

Risen Snow Armor komplekts

Lielāko daļu šo bruņu varat atrast Kraukļa kokā Niflheim. God of War Ragnarok līdzekļu izmantošana ir izdevīga, taču ir arī trūkumi, jo nav proaktīvas cīņas priekšrocības. Šīm bruņām ir ievērojama ietekme, jo tās palielina aprīkojuma dzīšanu, dusmas un veselības akmeņus.

Pēc Odina sākotnējās putnu spiegu partijas likvidēšanas jūs varat doties uz Niflheimu, lai saņemtu savu atlīdzību. Kraukļa asaru josta, kas uzlabo efektivitāti, ar kādu veselības akmeņi papildina jūsu dzīvības stieni, ir viens no pirmajiem.

Šī vidukļa bruņas vienība ir ceļojuma vērta, jo citu agrīno spēļu vidukļa bruņu parasti trūkst. Pateicoties gan uzbrukuma, gan aizsardzības uzlabojumiem, Risen Snow Set kopumā ir labs sākuma komplekts; Diemžēl tas ir priekšpasūtīšanas bonusu komplekts, un pēc palaišanas tas nav pieejams ikvienam.

Bruņu komplekts:

Risen Snow Armor komplekts

Pacēlusies sniega jostaSniega čaula paceltaAugšāmcēlušies sniega cimdi

Statistika

21 Luck21 Cooldown85 Bruņas68 Armor 34 Cooldown34 Luck68 Power21 Atdzesēšana21 Luck85 Jauda

Veidi, kā atbloķēt šo komplektu

Šīs bruņas var iegūt tikai tie, kas iepriekš pasūta God of War Ragnarok.Šīs bruņas var iegūt tikai tie, kas iepriekš pasūta God of War Ragnarok.Šīs bruņas var iegūt tikai tie, kas iepriekš pasūta God of War Ragnarok.

Priekšrocība

Pretinieki autors Risen Stungaisā viņi ir apstulbuši.augšāmcēlies spēks Kad Kratoss palaiž ienaidnieku, pastāv ļoti LAIMĪGA iespēja, ka viņu spēks un pakāpeniskā pretestība kādu laiku palielināsies.Pretinieki autors Risen Stungaisā viņi ir apstulbuši.

Vidora spēka bruņas

Šīs bruņas ir pieejamas Hacksilver, Brok un Sindri's Shop sadaļā. Tam ir ātra un pieaugoša bojājumu ietekme, kas vienmēr ir izdevīga, taču tā ir diezgan vienkārša salīdzinājumā ar citām bruņu daļām, kas ir trūku*ms. Tam ir arī ievērojama ietekme uz kombinētajiem apdari, palielinot bojājumus.

Vienkāršas rokassprādzes un spēka josta construir Brokā un Sindrī pirmā reize, kad apmeklējat viņu kalti, nav nekas briesmīgs, ja neesat tik ieinteresēts blakus lietu izpētē. Tie ir vairāk nekā pietiekami, ja jums vienkārši nepieciešams kaut kas, lai tiktu cauri stāstījumam.

Vidar's Might sets, kas ir vērsts uz spēka palielināšanu, lai Kratos varētu ātrāk sakaut pretiniekus, kopumā ir labākais agrīnās spēles sets.

Bruņu komplekts:

Vidar's Might Armor komplekts

Vidora spēka jostaVidara spēka rokassprādzesVidara Spēka Pauldrons

Statistika

40 Power74 bruņas115 Potensija116 Power68 bruņas

Veidi, kā atbloķēt šo komplektu

Pirmkārt, šīs bruņas tiek atbloķētas, ja tās ir izgatavotas no Brok un Sindri. Otrkārt, šīs bruņas tiek atbloķētas arī tad, kad tiek izgatavoti 500 Hacksilver.Pirmkārt, šīs bruņas tiek atbloķētas, ja tās ir izgatavotas no Brok un Sindri. Otrkārt, šīs bruņas tiek atbloķētas arī tad, kad tiek izgatavoti 500 Hacksilver.Šīs bruņas tiek atslēgtas no krūtīm, kad pirmo reizi saskaraties ar Toru.

Priekšrocība

Beigas varētu Kombinētie apdari nodara vairāk bojājumu.Beigas varētu Kombinētie apdari nodara vairāk bojājumu.atslābināts spēks Kratosa spēku un pretestību pret satricinājumiem var īslaicīgi uzlabot, pateicoties finišam un lielai izredzes gūt panākumus.

Labākās bruņas spēles vidū

God of War Ragnarok vidējos posmos ir trīs veidu bruņas, piemēram:

  1. Starojuma bruņas
  2. Lundas pazaudētās bruņas
  3. Vadošās vieglās bruņas

Radiance bruņu komplekts

Labākās bruņas filmā God of War Ragnarok: agrīnā, vidējā un vēlā spēle - Utopia Gamer (3)
Radiance bruņu komplekts

Radiance plecu siksnas, Radiance cimdi un Radiance josta ir trīs Radiance bruņu komplekta sastāvdaļas. Radiance bruņas ir iespaidīgs komplekts, kas atklāts Barrensā Alfheima un tam ir tāds pats skaistums kā tā domēnam.

Lai saņemtu Radiance bruņu komplektu, spēlētājiem jāpabeidz Smilšu noslēpums sānu uzdevums God of War Ragnarok. Atlikušos gabalus var atklāt, izpētot Alfheimas tuksnešus pēc tam, kad ir atbloķēts tikai viens gabals. Atcerieties, ka jūs varat paņemt gabalus, pirms pabeidzat labvēlību. Tomēr, notīrot smilšu vētru un pabeidzot sānu uzdevumu, navigācija tiks vienkāršota.

Filmā God of War Ragnarok Kratoss un Atreuss mēģina atbrīvot radījumu, kas sauc pēc palīdzības, vienlaikus izpildot Labvēlības smilšu noslēpumu. Pēc Hafgufas atrašanās vietas atklāšanas un atbrīvošanas no tumšo elfu kolonijām, abiem tagad jācenšas iztīrīt alas ieeju. No Hafgufa pozīcijas pagriezieties pa labi un turpiniet virzīties uz priekšu, līdz parādās leģendāra lāde, kas iegūst Radiance plecu siksnas. Lai iegūtu pirmo Radiance bruņu komplekta gabalu, atveriet to.

Pēc Sands noslēpuma sānu kvesta pabeigšanas Hafgufa izraisītā smilšu vētra vairs nebūs sastopama Barrensā. Apsveriet iespēju veikt svarīgu soli, lai vienkāršotu savu pētījumu. Lai iegūtu cimdus, izmantojiet ragavas, lai ceļotu uz ziemeļrietumiem no Hafgufa un sasniegtu skatu punktu.

Tāpat kā iepriekš minētās bruņas, arī Radiance komplektu var iegūt bez maksas, pavadot kādu laiku Alfheimas neauglībā. Šis komplekts sniedz jums arī papildu priekšrocības, ko sniedz Realm Shift katrai pēdējai sekundes izvairīšanai, kā arī pilnīgu fokusu uzbrukumam un aizsardzībai.

Bruņu komplekts:

Radiance bruņu komplekts

Spožuma jostaRadiance plecu siksnasRadiance Gauntlets

Statistika

68 Bruņas82 Power48 Armor 41 Rune41 Luck68 Potensija

Veids, kā iegūt šo komplektu

Atrasts The Barrens in Alfheim, kas atrodas milzīgā skeleta iekšpusē.Pēc Secrets of Favor arēnas Alfheimā, kas atrodas leģendārās lādes iekšpusē ceļā atpakaļ uz virsmu.Atrasts Barrensā Alfheimā, netālu no forta.

Priekšrocība

SHIFT II: Karalistes maiņa Uz brīdi palēnina tuvumā esošos pretiniekus un tiek aktivizēts pēdējās sekundes izvairīšanās rezultātā.Izvairīga pieeja Jebkuram pēdējās sekundes izvairīšanās brīdim ir mērena laimīgā iespēja piešķirt rūnu svētību.SHIFT II: Karalistes maiņa Uz brīdi palēnina tuvumā esošos pretiniekus un tiek aktivizēts pēdējās sekundes izvairīšanās rezultātā.

Lundas pazaudēto bruņu komplekts

Lundas Lost Armor ir viens no unikālākajiem spēles vidus bruņu komplektiem God of War Ragnarok. Tas ir uzbrukuma bruņu komplekts ar spēka bonusiem, rūnu uzbrukumiem un veiksmi, kas izmanto indes bojājumus, lai sniegtu jums priekšrocības lielākajā daļā cīņu.

Lost Shell piešķir Vaniram indi, palielinot iespēju, ka neapbruņoti uzbrukumi, atvairījumi un bloki saindēs pretiniekus un nodarīs papildu bojājumus.

Prey Upon Poison, kas ir Lost Bracers un Lost Belt iezīme, seko tam, palielinot tuvcīņas uzbrukumus pret saindētajiem ienaidniekiem. Praksē tas nozīmē apturēt ienaidniekus, lai tos saindētu, pirms tiek nodarīts papildu kaitējums.

Vienu no labākajiem spēlē pieejamajiem debufiem nodrošina Lundas Lost Set. Iespēja saindēt pretiniekus, laika gaitā nodarot bojājumus un vairāk bojājumu ar tuvcīņas uzbrukumiem saindētajiem pretiniekiem. Turklāt, neskaitot laiku un pūles, nav nekādu izmaksu, kas saistītas ar bojāto detaļu salikšanu atpakaļ kopā un to atjaunošanu iepriekšējā krāšņumā.

Bruņu komplekts:

Lundas pazaudēto bruņu komplekts

Pazudušā Lundas josta Lundas pazaudētā krūšu zīme Lundas pazudušās rokassprādzes

Statistika

77 Bruņas34 Luck17 Rune68 Power54 Armor54 Runic77 Jauda17 Rūna34 Veiksme

Veidi, kā iegūt šo komplektu

Izgatavots no 1 Broken Lunda Shell un 1 Brok vai SindriIzgatavots no 1 Broken Lunda Shell un 1 Brok vai SindriIzgatavots no 1 Broken Lunda Cuirass un 1 Brok vai Sindri

Priekšrocība

Inde uz laupījuma Tuvcīņas uzbrukumi saindētajiem pretiniekiem rada lielāku kaitējumu.Vanir Poison Pastāv ievērojama veiksmes iespēja uzbrukumiem ar kailām rokām, atvairījumiem un blokiem, lai nodarītu papildu bojājumus un saindētu ienaidniekus, pazeminot viņu jaudas līmeni.Inde uz laupījuma Palielinātos bojājumus novērš tuvcīņas uzbrukumi saindētajiem pretiniekiem.

Vadošais vieglo bruņu komplekts

Viens no galvenajiem sekundārajiem uzdevumiem God of War Ragnarok tiek saukts par vadošo gaismu. Jūs varat saņemt labvēlības Midgard, taču tie nebūs pieejami, kamēr nevarēsit atgriezties Deviņu ezerā. Lai gan nav jārisina kaujas vai mīklas, tas ir ļoti ieteicams, jo pa ceļam varat paņemt bezmaksas bruņu komplektu.

Guiding Light bruņu komplekts piedāvā lielisku aizsardzību un jaudu. Jaudas stat palielina bojājumus. Kratos ir spējīgs uzveikt pretiniekus. Šī spēka statistika ir spēcīgs DPS avots.

Turklāt Guiding Light bruņu komplektam ir augstāks veiksmes rādītājs, kas palielina gan laupījuma daudzumu, gan retumu, ko uzvarētie pretinieki var zaudēt. Turklāt iespēju, ka tiks aktivizēta iespēja, palielina veiksmes statistika. Šīs gadījuma aktivizācijas biežums notiek, kad tiek aktivizētas īpašas bruņas un pasīvie ieroči. Šiem pasīviem ir iespēja iedarboties nejauši, un veiksmes gadījumā šī iespēja palielinās.

Guiding Light bruņu komplekta cimdiem un vidukļa aizsargiem ir funkcija Fortune's Strike, kas padara Kratosa uzbrukumus kritiskākiem, nodarot sprādzienbīstamus bojājumus. Kad ierocis trāpa pretiniekam, Kratosa bruņām ir spēja ar nosaukumu Weapon Blessing, kas nedaudz palielina ieroča spēku, maģiju vai veiksmi.

Spēles vidusdaļā jūs sākat izmantot resursus, kas būs nepieciešami komplektu jaunināšanai vēlīnā spēlē. Vadošā apgaismojuma komplekts šajā situācijā spīd spilgtāk. Iegādājoties to, jūs iegūstat augstu uzbrukuma un aizsardzības statistiku, kā arī cienītājus, nemaksājot nekādas izstrādes izmaksas. Pateicoties tam, jūs varat atkārtoti sagraut pretiniekus ar kritiskiem sitieniem.

Bruņu komplekts:

Vadošais vieglo bruņu komplekts

Vadošās gaismas kirassVadošais viegls vidukļa aizsargsVadošie gaismas cimdi

Statistika

68 Spēks54 Aizsardzība68 Veiksme77 Bruņas43 Veiksme77 Spēks43 Veiksme

Veidi, kā iegūt šo komplektu

Pildot vadošās gaismas labvēlību, jūs varat atrast šīs bruņas netālu no Tyr's ķiveres.Pabeidzot Guiding Light Favor, jūs varat atrast šīs bruņas netālu no labās stiprinājuma.Pabeidzot Guiding Light Favor, jūs varat atrast šīs bruņas netālu no Tyr's Left Bracer.

Priekšrocība

Ieroču svētība Jebkuram sitienam ir neliela laimīga iespēja uzlabot kādu no Kratos spēka, rūnu un veiksmes ieročiem.Veiksmes sitiens Atkarībā no jūsu veiksmes pēc tuvcīņas uzbrukuma kritiska trāpījuma var notikt postošs sprādziens.Veiksmes sitiens Atkarībā no jūsu veiksmes pēc tuvcīņas uzbrukuma kritiska trāpījuma var notikt postošs sprādziens.

Labākie vēlo spēļu bruņu komplekti

Mums ir trīs labākie vēlo spēļu bruņu komplekti, kas aprakstīti tālāk atsevišķi:

  • Berserkera bruņas
  • Steinbjorna bruņas
  • Surtra sadedzinātās bruņas

Berserker bruņu komplekts

Labākās bruņas filmā God of War Ragnarok: agrīnā, vidējā un vēlā spēle - Utopia Gamer (4)
Berserker bruņu komplekts

Par spēles labāko tiek uzskatīts Berserker bruņu komplekts, kas pārvērš Kratos par universālu spēku ar izcilu spēku un aizsardzību. Kad Kratoss veic relikvijas spēju, valkājot Berserkera uzvalku, viņš īslaicīgi gūst vairāk tuvcīņas bojājumu un vairāk bojājumu. Turklāt dvēseles uzliesmojumam ir maza veiksmes iespēja, kad ienaidnieks jums uzbrūk, salīdzinot ar mērenu veiksmes iespēju, kad jūs gūstat bojājumus, bloķējat vai atvairāt. Šie soul blasti ir forši, jo tie nodara bojājumus un daļēji atiestata jūsu pašlaik valkājamās relikvijas atdzišanas taimeri. Ļauj daudz biežāk sūtīt surogātpastu dažas spēcīgas spējas.

Vispirms jums ir jāizpilda milzīgs izaicinājums, lai iegūtu tik spēcīgu bruņu komplektu un relikviju. Lai iegūtu berserkeru bruņu komplektu, jums jācīnās ar berserkeriem uz paplašinātiem berserkeru kapakmeņiem. pāri karaļvalstīm. Par laimi, jums nav jānogalina tās visas, lai nopelnītu bruņas, taču jums ir jānogalina pēdējais Karaļa kapā Midgardā, lai iegūtu relikvijas rokturi, ko mēs ļoti iesakām.

Pēc Berserkera kapa iekarošanas Alfheimas Barrensā var atrasties Kirass, Berserker komplekta lāde. Arī Illskas māsām vajadzētu būt pirmajā vietā. Svipdagr the Cold ir izaicinājums, ar ko sākt, jo viņiem abiem ir ierobežota veselība un viņi galvenokārt izmanto liela attāluma uzbrukumus.

Filmā God of War Ragnarok Berserker cimdi var atrasties Berserkera kapā Niflheimas miglas laukos. Berserkera kapenes Midgardā, uz ziemeļiem no Tyr tempļa, ir jāuzvar, lai atrastu Berserkera vidukļa sargu.

Bruņu komplekts:

Berserker bruņu komplekts

Berserker krūšu plāksneBerserker vidukļa aizsargsBerserkers

Statistika

68 Power27 Armor 41 Runic 41 Vitality41 Cool41 Luck41 Bruņas 11 Rūnas 11 Vitality11 Forša11 Veiksme77 Spēks21 Maģija21 Vitalitāte21 Ģēnijs21 Veiksme

Veidi, kā iegūt šo komplektu

Berserkera kapenes Alfheim's Fit for a King Favor var tikt pabeigtas, lai nopelnītu šīs bruņas.Jūs varat iegūt šīs bruņas, pabeidzot Berserkera kapenes Midgardā, izmantojot Fit for a King Favor.Berserkera kapenes Niflheim's Fit for a King Favor var pabeigt, lai nopelnītu šīs bruņas.

Priekšrocība

bez dvēseles karotājs Kratosa tuvcīņas uzbrukumi rada ievērojami lielāku kaitējumu, izmantojot relikviju, taču uz ierobežotu laiku tāpat tiek nodarīts kaitējums, ko viņš nodara. Pastāv mērena veiksmes iespēja, ka bojājumu noņemšana, bloķēšana un atvairīšana izraisīs dvēseles uzliesmojumu, kas radīs bojājumus un saīsinās relikvijas atdzišanu.Bezdvēseles uzbruku*ms Veiksmīgiem hitiem ir maza iespēja izraisīt dvēseles sprādzienu, nodarot bojājumus un daļēji pagarinot relikvijas atdzišanu.

Steinbjorn bruņu komplekts

Labākās bruņas filmā God of War Ragnarok: agrīnā, vidējā un vēlā spēle - Utopia Gamer (5)
SteinBjorn bruņu komplekts

Vēl viens pretendents uz God of War Ragnarok labāko bruņu komplektu ir izgatavots Sindri's Shop, izmantojot Slumber Stones un Brok. Tās priekšrocības ietver milzīgus aizsardzības skaitļus un lieliskas spējas, taču tam ir trūku*ms, ka tas paļaujas uz sabojāšanu, ko jūs patiešām nevēlaties darīt. Kad Kratoss tiek nopietni ievainots, viņa uzbrukumi uz laiku papildina zaudēto veselību un viņiem ir iespēja apdullināt un apdullināt ienaidniekus.

Slumber Stones nozagts no miega Troļļi Paslēptas ap karaļvalstīm, tās tiek izmantotas, lai izveidotu šo imperatora bruņu komplektu. Lai to iegūtu, ir nepieciešams sarežģīts process, taču pūles ir tā vērtas.

"Mistiskās relikvijas" relikvijai vispirms ir jāatrodas aiz ledus saneses uz ziemeļiem no Midgardas pazudušā dārguma, kuru varat salauzt ar savu šķēpu.

Pārvietojieties uz Troļļu statuju pamestajā priekšpostenī Rietummidgardā un izmantojiet tur esošo relikviju. Bosa cīņai tas atdzīvosies. Rezultātā jūs saņemat savu pirmo sapņu akmeni.

Pēc tam dodieties uz Alfheimas aizliegtajām smiltīm. Vēl viena troļļu statuja, kas jāatdzīvina, atrodas reģiona ziemeļos. Steinbjorn Plackart var izveidot, izmantojot šo otro Slumber Stone.

Visbeidzot, dodieties uz Noatun's Dārzs Vanaheimas upes deltā. Lai cīnītos ar tiem vienlaikus, šeit varat atrast divas troļļu skulptūras.

Pateicoties Steinbjorn bruņu komplektam, Kratos tērauda siena kļūst par necaurejamu cietoksni, ejot kājām. Ienaidniekiem būs grūti sabojāt jūsu veselību, pateicoties maksimālajam aizsardzības bonusam, kas ir tuvu 400. Labākā aizsardzība ir labākais uzbruku*ms, tas ir vecākais teiciens grāmatā.

Bruņu komplekts:

Steinbjorn bruņu komplekts

Steinbjorn vidukļa aizsargsŠteinbjorns PlakartsSteinbjorns Gauntlets

Statistika

119 Bruņas190 Bruņas34 Power85 bruņas

Veidi, kā iegūt šo komplektu

Izgatavots no 1 Slumber Stone un 1 Brok vai SindriIzgatavots no diviem miega akmeņiem, vai nu Brok vai SindriIzgatavots no 1 Slumber Stone un 1 Brok vai Sindri

Priekšrocība

Lieliska atriebība Kad tiek nodarīts kaitējums, pastāv mērena veiksmes iespēja, ka blakus esošie ienaidnieki tiks apdullināti un satriekti.Asinskāres atriebībaPēc daudzu bojājumu nodarīšanas Kratosa uzbrukumi uz laiku atjauno daļu zaudētās veselības.Lieliska atriebība Kad tiek nodarīts kaitējums, pastāv mērena veiksmes iespēja, ka blakus esošie ienaidnieki tiks apdullināti un satriekti.

Surtra sadedzinātās bruņas

Šajā komplektā ietilpst Surtra apdegusi josta, Surta apdegusi roka un Surta apdegusi krūšu plāksne. Surtr's Burnt Armor ir viens no visizteiktākajiem spēles elementiem. Tas ļauj cīnīties ar brutālu spēku. Ar šo komplektu jūs iegūsit daudz spēka un aizsardzības, kā arī īpašus specefektus, kas ļaus jums kļūt vēl jaudīgākam ar nelielu prasmi. Bruņas izskatās šādi:

Šīs bruņas ir palielinājušas spēku, aizsardzību un vitalitāti. Papildu bojājumi tiek nodarīti ienaidniekiem, kad jūs uzbrūkat viņiem, kamēr viņi uzbrūk jums. Surtra apdedzinātā roka ievērojami palielina spēku un vitalitāti, kā arī samazina bojājumus un satricinājumus, ko viņš piedzīvotu, ja viņam tiktu trāpīts uzbrukuma laikā.

Jūs iegūsit nedaudz vairāk spēka, aizsardzības un vitalitātes, kā arī tādu pašu efektu kā rokām ar Surtra apdegušo vērtni.

En Muspelheima, var iegūt, nokārtojot šādus testus.

Surtra sadedzināto bruņu komplekts ir balva par Muspelheimas izmēģinājumu pēdējās sadaļas pabeigšanu. Spēlētāji var sākt Surtr Burnt Armor Set izmēģinājumu tikai tad, kad ir sasnieguši Muspelheimu. Spēlētājiem vispirms ir jāiegūst abas Muspelheim sēklas daļas, lai piekļūtu Muspelheim. Stāsta laikā ir divas iespējas iegūt Surtra Burnt Armor komplektu. Ieejot Muspelheimā, pamana, ka arēnā ir Nornir Chest. Spēlētāji šai lādei var piekļūt tikai pēc konkrētu Surtr noteikto uzdevumu izpildes. Kratoss atradīs ceļu, mijiedarbojoties ar lielo rūnu zobena skulptūru. No šejienes spēlētāji var sākt savus testus.

Bruņu komplekts:

Surtra sadedzinātās bruņas

Surtra apdedzinātā jostaSurtra sadedzinātā rokaSurtra apdegušais apvalks

Statistika

17 Power76 Armor30 Vitality94 Power30 Vitality82 Power68 Armor48 Vitality

Veidi, kā iegūt šo komplektu

Šīs bruņas pieder jums pēc veiksmīgas "Boss Rush Challenge" pabeigšanas Musfelheimas tīģelī.Šīs bruņas pieder jums pēc veiksmīgas "Uguns gredzena izaicinājuma" pabeigšanas Musfelheimas tīģelī.Šīs bruņas pieder jums pēc veiksmīgas "izturības izaicinājuma" pabeigšanas Musfelheimas tīģelī.

Priekšrocība

Agresora apņēmība Lietojot savus pamata uzbrukumus un talantus, Kratoss gūst mazāk bojājumu un viņam ir lielāka pretestība.Agresora apņēmība Lietojot savus pamata uzbrukumus un talantus, Kratoss gūst mazāk bojājumu un viņam ir lielāka pretestība.Plēsonīgs uzbruku*ms Kratos nodara papildu bojājumus ienaidniekiem, kuriem viņš uzbrūk, kamēr viņi uzbrūk.

Secinājums

Tie ir visi spēcīgākie bruņu komplekti God of War Ragnarok. Jums ir iespējas, tāpēc jums vajadzētu izvēlēties to, kas vislabāk atbilst jūsu spēles stilam. Tas ļaus jums parādīt savas prasmes un izskatīties lieliski, to darot.

Ar to mēs noslēdzam mūsu God of War labāko bruņu komplektu ceļvedi. Zemāk pastāstiet mums, kurš no tiem jums patīk vislabāk.

Labākās bruņas filmā God of War Ragnarok: agrīnā, vidējā un vēlā spēle - Utopia Gamer (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Stevie Stamm

Last Updated:

Views: 5914

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stevie Stamm

Birthday: 1996-06-22

Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

Phone: +342332224300

Job: Future Advertising Analyst

Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.